Trei bărbaţi cu vârste între 37 şi 57 de ani au fost arestaţi sâmbătă pentru 30 de zile după ce, pe fondul unui conflict anterior, au pătruns la 2 noaptea în casa unei femei de 44 de ani și au început să o lovească pe ea şi pe membrii familiei sale.

Potrivit unui comunicat transmis duminică de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa, poliţiştii din Medgidia au fost anunţaţi în noaptea de joi spre vineri că la o locuinţă din localitate a izbucnit un incendiu.

Pe fondul unui conflict anterior, în noaptea de 4/5 august, în jurul orei 2.00, la domiciliul unei femei, de 44 de ani s-ar fi deplasat mai multe persoane, care ar fi pătruns în curte şi în locuinţă, unde ar fi început să o lovească pe aceasta şi pe membrii familiei sale. Mai mult, după agresiunile fizice, persoanele în cauză le-ar fi stropit cu benzină pe victime, ulterior dându-le foc, după care autorii ar fi părăsit locaţia", se menţionează în comunicatul poliţiştilor constănţeni.

În urma atacului mafiot, fetiţa de 10 ani a suferit arsuri de gradul I şi II, femeia de 44 ani a prezentat arsuri de gradul II şi III, iar doi bărbaţi de 41 şi 42 ani au avut leziuni traumatice şi arsuri grave.

Potrivit medicului legist, citat în comunicat, bărbatul de 42 de ani a suferit leziuni care i-au pus viaţa în pericol.

Cercetările efectuate de poliţiştii din Medgidia au dus la identificarea celor trei agresori care au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar sâmbătă au fost prezentaţi în faţa judecătorului care a dispus arestarea lor pentru 30 de zile.

Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor atacului şi a întregii activităţi infracţionale a autorilor.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!