Fotbalistul bihorean George Puşcaş a debutat cu gol la naţionala de tineret a României, după ce a reuşit să marcheze în amicalul de miercuri de la Ploieşti cu echipa similară a Italiei.

Meciul dintre selecţionatele U21 ale celor două ţări, desfăşurat pe Stadionul Ilie Oană, s-a încheiat cu victoria echipei României cu scorul de 2-1, scor consemnat şi la pauză, după ce la un moment dat tinerii tricolori conduceau cu scorul de 2-0.

Primul gol al meciului a fost înscris tocmai de George Puşcaş, cel care a fost convocat în premieră la naţionala de tineret de antrenorul Viorel Moldovan, pentru acest meci.

Tânărul atacant bihorean George Puşcaş, în vârstă de 18 ani, a marcat în minutul 30, cu o lovitură de cap, după un corner executat de pe dreapta.

Echipa României a urcat scorul la 2-0 în minutul 2-0 prin Bălaşa, care a marcat tot cu o lovitură de cap din careu, în timp ce italienii au înscris în prelungirile primei reprize, prin Cataldi, care a marcat după ce a transformat impecabil o lovitură liberă.

George Puşcaş, care este produsul Centrului de Fotbal Liberty şi a trecut şi pe la FC Bihor, evoluează în prezent la clubul italian Internazionale Milano.

La meciul său de debut în echipa naţională de tineret, Puşcaş a fost titular şi a evoluat 73 de minute.