Atacantul echipei FC Bihor Adrian Mărkuş s-a aflat joi după amiază în vizită la formaţia de fotbal a Colegiului Naţional "Mihai Eminescu", participantă la Cupa Liceelor, competiţie organizată de clubul orădean. Tânărul atacant al formaţiei FC Bihor, Adrian Mărkuş, care este şi golgheterul echipei de seniori, a fost ales de cei de la CN "Mihai Eminescu" ca jucătorul care să-i reprezinte.

Fotbalistul le-a oferit liceenilor o minge cu autografele tuturor jucătorilor echipei, a încins o "miuţă" şi a stat la poveşti, liceenii fiind interesaţi, în mod special, de ascensiunea sa fotbalistică. "Ţin să le mulţumesc pentru că m-au ales pe mine. Sunt mândru să văd copii că-şi doresc să ajungă fotbalişti, că urmăresc fotbalul şi că-i interesează. Îmi doresc şi sper ca echipa liceului "Mihai Eminescu" să câştige această competiţie", a declarat Adrian Mărkuş.

Golgheterul i-a invitat, la despărţire, pe liceenii colegiului orădean să rămână în continuare alături de formaţia fanion a judeţului şi să o susţină şi la meciul de duminică, din compania oltenilor de la Alro Slatina.

Şi componenţii echipei liceului "Mihai Eminescu" au fost încântaţi de vizita vedetei clubului "roş-albastru", unii dintre ei, care, de asemenea, practică fotbalul într-o formă organizată, cunoscându-i deja pe o parte dintre jucătorii formaţiei FC Bihor. "Eu fac fotbal la Liberty Salonta. Am jucat şi la FC Bihor, 7 ani. FC Bihor reprezintă un viitor. Eu aş vrea foarte mult ca echipa noastră să promoveze în prima ligă şi să rămână acolo. Eu îi ştiu pe jucători, muncesc foarte mult, îi cunosc de la Liberty, unde l-am cunoscut pentru prima dată şi pe Adi Mărkuş", a declarat Pechy Tamas, unul dintre componenţii echipei CN "Mihai Eminescu".

Cupa Liceelor la fotbal, competiţie organizată de clubul orădean va continua duminică, în deschiderea jocului de seniori FC Bihor - Alro Slatina, cu partida dintre CN "Mihai Eminescu" şi LT "Ady Endre", pe terenul sintetic de la Stadionul Municipal "Iuliu Bodola", de la ora 10.30.

În prima partidă, înaintea jocului cu UTA, LT "Ady Endre" şi CN "Emanuil Gojdu" au remizat cu scorul de 3-3.