Tânărul atacant al echipei FC Bihor Lukacs Zsombor se află în această săptămână în pregătiri la echipa Primavera Novara din Italia.

Lukacs Zsombor este născut în anul 1995 şi este component al echipei de juniori A a clubului FC Bihor, evoluând pe postul de atacant. El este golgeterul echipei orădene şi unul dintre golgeterii seriei Campionatului Naţional de juniori A.

Echipa de juniori A a clubului FC Bihor, care este pregătită de antrenorul Călin Cheregi, ocupă primul loc în seria vestică a campionatului, după disputarea a două etape din retur, la egalitate de puncte cu Universitatea Cluj.

Lukacs Zsombor a plecat luni spre Italia, în seara aceleiaşi zile a şi susţinut primul antrenament, iar perioada de pregătire de la echipa peninsulară se întinde pe toată săptămâna aceasta. În luna ianuarie se prefigurează o nouă plecare a tânărului atacant orădean la formaţia Primavera Novara, când va participa la un stagiu de pregătire.

"Este un jucător care efectiv a "explodat" în turul actualei ediţii de campionat, având evoluţii bune şi chiar foarte bune. Un tânăr talentat care promite şi în care ne punem mari speranţe în el. Plecarea în pregătiri la Novara reprezentă o încununare a muncii şi a seriozităţii sale. A înţeles că pentru a face performanţă este nevoie de multă muncă şi multă seriozitate", a declarat despre tânărul atacant bihorean antrenorul său, Călin Cheregi.