Echipa orădeană de fotbal Luceafărul şi-a întărit lotul de jucători în această săptămână, prin cooptarea unui fotbalist experimentat.

După ce compartimentul ofensiv al trupei pregătite de antrenorul Călin Moldovan nu a dat rezultate în primele două etape din noua ediţie de campionat, nemarcând niciun gol în jocurile cu Mureşul Deva, de pe teren propriu, şi FC Argeş, din deplasare, oficialii clubului Luceafărul au decis să-l transfere pe Tibor Moldovan.

Atacantul în vârstă de 29 de ani a semnat marţi un contract pe un an cu drept de prelungire cu Luceafărul Felix Oradea.

Fost jucător la Unirea Alba Iulia, Dinamo Bucureşti, Farul Constanţa, Ujpest Budapesta, Spartacus Nyiregyhaza şi ultima dată la Gloria Bistriţa, Moldovan are 78 de prezenţe şi 21 de goluri în Liga 1, 31 de meciuri şi 15 goluri în Liga 2, precum şi 15 meciuri şi un gol marcat în prima ligă maghiară.

Atacantul are şi cinci meciuri jucate şi două goluri înscrise pentru Farul Constanţa în Cupa Intertoto în sezonul 2006/2007.

Conform antrenorului Călin Moldovan, Tibi Moldovan ar putea debuta pentru Luceafărul Felix în partida de sâmbătă, programată de la ora 11, de pe teren propriu, în compania celor de la Juventus Bucureşti, în etapa a III-a a Ligii secunde.