În perioada 10-16 iulie se anunţă promoţii furtunoase la: gresie, faianţă şi obiecte sanitare, disponibile în stoc.

În cadrul acestei furtuni promoţionale, Interioo îţi oferă ocazia de a transforma locuinţa ta într-un spaţiu modern. Intră direct în furtună şi profită de tornada variată cu produse de calitate la preţuri cu promoţii fulgerătoare!

Preţuri Bubuitoare la Gresie şi Faianţă

Pentru un aspect impresionant al podelei, găseşti la Interioo o gamă extinsă de gresie porţelanată: rectificată 120x60 cu preţuri începând de la 59.99 lei şi gresie porţelanată rectificată 60x60 începând de la 39.99 lei. Alege stilul şi culoarea care se potrivesc cel mai bine în spaţiul tău!

Pentru un decor rafinat al pereţilor, optează pentru faianţă rectificată disponibilă începând de la 45.99 lei. Faianţa rectificată adaugă un aspect sofisticat şi o notă de eleganţă în baie sau bucătărie.

Dacă visezi la aspectul cald şi natural al parchetului, Interioo are soluţia perfectă pentru tine. Alege gresie imitaţie parchet, care este nu doar estetică, dar şi durabilă cu preţ începând de la 49.99 lei şi vei putea crea o atmosferă primitoare.

Promoţii Fulger la Obiecte Sanitare

Pe lângă materialele de pardoseală şi pereţi, la Interioo găseşti şi o selecţie de obiecte sanitare pentru baie. Descoperă lavoare pe blat tip bol, disponibile începând de la 259 lei.

Nu uita să adaugi o notă de stil cu o oglindă cu iluminare şi dezaburire. La preţuri începând de la 329 lei, aceste oglinzi nu doar îţi completează decorul, dar şi aduc funcţionalitate şi confort în baie.

Dacă eşti în căutarea unui set complet pentru duş, găseşti seturi de coloane de duş disponibile începând de la 539 lei şi paravane walk-in din sticlă de 8mm, cu funcţie Easy Clean, la preţuri începând de la 499 lei.

Interioo este deschis şi în weekend, iar echipa profesionistă de consilieri şi designeri de interior este pregătită să te ajute să faci alegerile potrivite pentru proiectul tău de amenajare cu produsele aflate în promoţie atât în showroom-ul din ERA Home Center, cât şi online!

Interioo – ERA Home Center, Oradea

Aradului nr. 62

Oradea, România

www.interioo.ro

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!