Bunătăţile Dabo Döner au ajuns, începând de vineri, şi în cartierul Rogerius din Oradea, mai precis pe strada Moldovei nr. 17, în apropierea intersecţiei cu strada Transilvaniei, unde a fost deschis un nou restaurant - al doilea din Oradea - ca parte a acestei francize internaţionale.

Clienţii care trec pragul restaurantului pot cumpăra o sumedenie de bunătăţi, pregătite în faţa clienţilor cu ingrediente proaspete şi naturale, inclusiv pâinea fiind coaptă în bucătăria Dabo Döner.

Acest restaurant - la fel ca primul deschis în 2018 în Lotus Center tot de soţii Mircea şi Mariana Maghiar - foloseşte reţeta celebrului Atlantic Döner, care a câştigat de trei ori titlul de cel mai bun döner din Germania. 

"Am avut cerere mare din această zonă, din Rogerius, aşa că am decis să deschidem un restaurant şi aici şi îi aşteptăm cu drag pe toţi să vină să mănânce la noi", spune Mircea Maghiar. 

În meniu se găsesc produse ca döner de pui, de vită sau mixt, dűrűm de pui, de vită sau mixt, plus diverse sandwich-uri, cu crispy, şniţel de pui sau şuncă şi caşcaval. De asemenea, pofticioşii pot opta pentru preparate ca Dabo Box, cu pui şi cartofi prăjiţi, dar chiar şi pentru produse vegetariene. Tot din noul restaurant din Rogerius clienţii pot cumpăra kebab de pui, vită sau mixt la farfurie. 

Inagurarea restaurantului s-a făcut vineri la prânz, iar curioşii s-au dus în număr mare să încerce produsele din meniu. Înaintea deschiderii, proprietarii au decis să împartă prin oraş 1.000 de vouchere la prezentarea cărora clienţii au primit gratuit câte un döner de pui. 

Date fiind restricţiile în vigoare în România în această perioadă, produsele Dabo Döner nu se pot savura în cadrul restaurantului, ci se pot lua doar la pachet. Personalul restaurantului poartă măşti şi mănuşi, iar la intrare clienţii sunt invitaţi să folosească dezinfectantul pus la dispoziţie de gazde, dar şi să respecte regulile de distanţare. 

Dabo Döner de pe strada Moldovei nr. 17 este deschis – precum cel din Lotus Center – de luni până duminică între orele 10 şi 22. 

(Advertorial)