Centrul InfoTrafic al Poliţiei Române a anunţat, vineri, prezenţa pe şoselele din Bihor a mai multor transporturi agabaritice ce se vor desfăşura în acest weekend.

Primul transport, format dintr-un camion cu masa de 90 de tone, va porni vineri seară, începând cu ora 22, pe ruta: Cluj Napoca - DN1F - DN1 - Oradea - DN19 - A3 - PTF Borş II, arată Centrul InfoTrafic.

Următoarea prezenţă pe şoselele din judeţ a unui transport cu gabarit depăşit este anunţată pentru sâmbătă, 26 februarie, începând cu ora 00.30, pe ruta: PTF Borş I – DN1 - Oradea - DN79 - DN7 - A11– A1 – DN6 – Drobeta Turnu Severin – DN56A – Calafat Pod PTF. Transportul este format dintr-un camion cu masa de 88  de tone.

De asemenea, duminică, 26 februarie, tot de la ora 00.30, este anunţat un alt transport agabaritic, cu masa de 83 de tone, pe ruta PTF Borş I - DN1 - Oradea - DN79 - DN7 - A11 -  A1 - DN6 - Drobeta Turnu Severin - DN56 - lim. Mun. Craiova - Depou bd. Dacia. 

Transporturile vor fi însoţite pe traseul precizat de echipaje ale poliţiei rutiere. 

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere nu a anunţat, până acum, mai multe detalii cu privire la efectuarea acestor transporturi.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!