Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunţat, mirecuri, că în aceeaşi zi porneşte din Sibiu un vehicul agabaritic.

Acesta transportă un agregat care va trece inclusiv prin Bihor, întâi pe DN 1, apoi prin Oradea, iar apoi pe DN19, urmând traseul spre ieşirea din ţară pe la punctul de trecere a frontierei Borş II.

"În perioada 20.07.2022 – 27.07.2022 se va desfăşura un transport cu depăşiri pe traseul: Sibiu– A1 – A10 – A3 – DN1 – Centura Oradea – DN19 – A3BH – Borş II PTF (judeţul Bihor)", arată comunicatul CNAIR. 

Lăţimea maximă a vehiculului este de 3,7 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condiţiilor de trafic.

"În conformitate cu OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depăşiri este de 70 km/oră. Etapele de desfăşurare ale transportului sunt stabilite de poliţia rutieră, care asigură însoţirea vehiculului cu depăşiri. Transportul nu se va desfăşura în perioadele şi pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roşu", mai transmit reprezentanţii companiei de drumuri.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!