O adolescentă de 13 ani din localitatea Balc a fost dată dispărută după ce a plecat de acasă joi seara, iar de atunci familia ei nu mai știe nimic despre ea. Maria Esmeralda Bodis este căutată acum, iar bihorenii care au văzut-o sunt rugați să sune la 112.

„La data de 5 iulie 2024, la ora 13.00, polițiștii Secției nr.4 de Poliție Rurală Marghita au fost sesizați de familia unei minore, de 13 ani, din localitatea Balc, județul Bihor – BODIS MARIA ESMERALDA, că aceasta a plecat voluntar de la domiciliu, la data de 4 iulie a.c., în jurul orei 20.00 și nu a mai revenit”, se arată într-o informare trimisă presei, vineri după amiaza, de Poliția Bihor. 

În același comunicat sunt prezentate semnalmentele fetei. Ea are o înălțime de 1,65 m și o greutate de circa 45 de kilograme, constituție atletică, faţă ovală, ochi albaștri, păr șaten.



Când a plecat de acasă purta o rochie roșie cu dungi albe și șlapi portocalii.

O fotografie cu adolescenta a fost, de asemenea, publicată, pentru ca cei care o recunosc să sune la Poliție. 

„Cetăţenii care pot furniza orice informație în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze, gratuit, numărul de telefon 112!
Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!”, se arată în apelul IPJ Bihor.

UPDATE: Fata a fostă găsită 

Adolescenta a fost găsită, au transmis vineri, după ora 20, polițiștii bihoreni. Ea nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!