Poliţiştii fac un apel către bihorenii care au văzut-o pe o adolescentă de 14 ani, Maria Roxana Cheregi, dată dispărută de familie, să sune la 112. Ea a plecat de acasă în noaptea de sâmbătă spre duminică şi nu s-a mai întors.

În aceeași noapte familia îngrijorată a anunţat Poliţia Bihor.

"La data de 30 iunie 2024, la ora 03.00, poliţiştii Secţiei nr.3 de Poliţie Rurală Biharia au fost sesizaţi, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor prin SNUAU 112, de la familia unei minore, de 14 ani, din localitatea Sârbi, judeţul Bihor – CHEREGI MARIA ROXANA, că aceasta a plecat voluntar de la domiciliu, în cursul nopţii de 30 iunie a.c. în jurul orei 01.00 şi nu a mai revenit", se arată în informarea transmis de Poliţia Bihor.

Aceasta a mai fost plecată voluntar de la domiciliu, în repetate rânduri, revenind de fiecare dată sau fiind găsită de poliţişti.

Maria are o înălţime 1,65 m, greutate aproximativ 45 de kg., constituţie atletică, faţă ovală, ochi negri, ten deschis, păr negru.

Când a plecat de acasă, ea era îmbrăcată cu tricou negru, pantaloni scurţi, negri cu gri, şlapi negri.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţie în legătură cu adolescenta sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze la 112.

"Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!", au mai transmis reprezentanţii Poliţiei Bihor.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!