Polițiștii fac un apel către bihorenii care au văzut-o pe o fetiță de 12 ani, Ștefania Maria Olah, dată dispărută de familie, să sune la 112. Micuța a plecat de acasă joi seara și nu s-a întors. 

În noaptea de joi spre vineri, familia îngrijorată a anunțat Poliția Bihor. 

„La data de 5 aprilie a.c., la ora 01.08, polițiștii din cadrul Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 că, o minoră de 12 ani, din localitatea Șuncuiș, comuna Finiș, județul Bihor – OLAH ȘTEFANIA MARIA, a plecat voluntar de la domiciliu, la data de 4 aprilie a.c., în jurul orei 21.20 și nu a mai revenit”, se arată într-un comunicat trimis vineri de polițiști.

Ștefania are o înălțime de aproximativ 1,65 m, greutate de aproximativ 64 de kg, constituție atletică, ochi căprui și păr șaten, de lungime medie.

Când a plecat de casă, ea purta o geacă neagră, tricou negru, blugi negri, pantofi sport, albi cu dungi albastre.

„Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!”, transmit autoritățile.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!