Piaţa Unirii din Oradea va găzdui marţi, 6 iunie, de la ora 19, o nouă ediţie a evenimentului "Atipic Beauty, by Magda Coman", menit să arate că "frumuseţea e în noi, nu în aparenţe", după cum subliniază organizatorii.

Astfel, în centrul Oradiei va avea loc o prezentare de modă în care vor apărea 12 persoane imobilizate în scaun rulant, prezentate drept "modele de viaţă". La fel ca în ediţiile precedente, ele vor fi însoţite de personalităţi locale, se arată într-un comunicat al Asociaţiei Open Your Heart. 

Fotomodel român, Magda Coman a rămas imobilizată într-un scaun cu rotile în urma unui accident rutier. Ea a iniţiat seria de evenimente Atipic Beauty "în speranţa de a schimba ideile preconcepute şi de a arăta societăţii că verticalitatea, puterea şi calitatea unui om nu depind de modul în care se deplasează". 

Cea de-a doua ediţie de la Oradea şi cea de-a 34-a la nivel naţional, gala care va avea loc marţi seara este organizată de Asociaţia Open Your Heart împreună cu Primăria Oradea.

"Atipic Beauty este o pledoarie despre oameni cu motivaţii puternice, curaj, ambiţie, solidaritate şi conştientizare. Este un eveniment prin care vrem să vă îndemnăm să priviţi omul, nu dizabilitatea sau defectele sale, pentru că în spatele unor aparenţe se pot ascunde calităţi minunate. Totodată, evenimentul este despre neşansa unor oameni care au ajuns, din diverse motive şi provocări ale vieţii, să depindă de un fotoliu rulant. Cu toate astea, aceşti oameni au reuşit să doboare munţi de provocări şi obstacole, iar astăzi au multiple realizări şi sunt o inspiraţie pentru cei din jur", se arată în comunicatul iniţiatorilor.

Loredana Corchiş şi Emil Trifa vor fi gazdele "Atipic Beauty", în program apar şi momente susţinute de cântăreaţa Andia, de fetele de la Liceul cu Program Sportiv Bihorul: Ana Berdean, Andra Hălmăgean, Lisa Alberta Birău şi de Trupa United We Dance, formată din Ilaria, Ana Maria, Cristina, Alina şi Ioana.

UPDATE:

La Era Shopping Park

Programat iniţial în Piaţa Unirii, evenimentul "Atipic Beauty" va avea loc până la urmă în sala de evenimente a centrului comercial Era Shopping Park din Oradea, tot de la ora 19.

"Decizia a fost influenţată de vremea ploioasă", a spus, pentru BIHOREANUL, reprezentanta echipei de organizare a ediţiei "Atipic Beauty" din Oradea, Karmen Chimerel.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!