După Clubul Sportiv Şcolar LPS Bihorul, şi conducerea Clubului Sportiv Universitar Oradea a organizat gala de sfârşit de an prin care şi-a premiat sportivii.

Într-o atmosferă selectă, în sala de jocuri de la Universitate, preşedintele clubului, Iacob Hanţiu, a fost "maestru de ceremonii", prezentând şi premiind cei mai buni sportivi, dar şi antrenorii şi colaboratorii.

Momentele de premiere au fost pigmentate cu momente artistice, susţinute de sportivii secţiilor de gimnastică, fitness şi karate kyokushin.

Clasamentul laureaţilor de la CSU a fost alcătuit pe trei secţiuni: sporturi neolimpice, jocuri sportive şi sporturi individuale.

În clasamentul sporturilor neolimpice, pe primul loc s-a situat Marius Ilaş (karate kyokushin), urmat de Viviana Chirilă şi Laura Moldovan, tot de la karate. De altfel, primele şase locuri au aparţinut secţiei de karate. Pe locul IV s-a situat Ştefan Moş, pe poziţia a V-a Ştefan Parti, iar pe locul al VI-lea Carmen Pele. Ultimele două locuri din această ierarhie au aparţinut reprezentantelor secţiei de fitness, Georgiana Pădure, situată pe locul VII, şi Bianca Măzărean, pe locul VIII.

La jocuri sportive, au fost premiate echipele de handbal, volei şi baschet, toate feminine.

În fine, cel mai aşteptat clasament a fost cel al sporturilor individuale, unde atleta Cornelia Deac a ieşit pe primul loc. Pe locul secund s-au clasat Francesca Pop (tir) şi Ligia Grozav (atletism). Poziţiile III şi IV au revenit sportivilor de la tir, Lorena Pop şi Teodor Iancu. Pe locul V s-a situat Andrei Sasca (atletism), un sportiv care s-a accidentat serios în această toamnă şi este foarte aproape de a abandona cariera de atlet, pe poziţia a VI-a, Sebastian Blajec (tir), pe locul VII, Sergiu Perţe (atletism), iar pe locul al VIII-lea, Szucs Csongor (tir).

În total, în 2013, sportivii de la CSU Oradea au cucerit 64 de medalii.