În perspectiva participării la Campionatele Balcanice din Bulgaria, atleta orădeană Dorina Korozsi, în vârstă de 32 de ani, legitimată la CS Crişul, a participat recent la două competiţii desfăşurate în Ungaria şi Olanda, unde a reuşit să obţină rezultate remarcabile.

Sportiva, care se pregăteşte sub îndrumarea antrenorului Kádas Károly, a fost prezentă mai întâi la Budapesta, unde a participat la Cupa Honvéd, desfăşurată în organizarea clubului cu acelaşi nume din Ungaria. Aici, Dorina Korozsi a luat startul în proba de 400 m, şi, după o cursă bună, a reuşit să treacă prima linia de sosire, cu toate că a avut adversare din mai multe ţări ale Europei Centrale şi de Est.

Cronometrată fiind în timpul de 54,36 secunde, atleta orădeană şi-a îmbunătăţit, astfel, propriul record pe distanţa de 400 m.

După Budapesta, pentru Dorina Korozsi a urmat un alt concurs, în Olanda, unde a participat la întrecerile Cupei Hilversum. Aici, sportiva clubului Crişul a concurat în proba ei preferată, cea de 800 m, unde, de asemenea, s-a descurcat foarte bine, cu toate că a avut adversare valoroase, şi a terminat pe primul loc, cu timpul de 2:04:93.

Aceste rezultate sunt demne de speranţe pentru Dorina în perspectiva Campionatelor Balcanice, care vor avea loc la Stara Zagora, unde va concura în probele de 800 m şi ştafeta de 4x400 m.

De menţionat că prezenţa sportivei orădene la cele două concursuri din Ungaria şi Olanda a presupus un efort financiar deloc de neglijat, cheltuielile fiind suportate de către Simona Kadas, care este şi sponsorul ei.