După ce a avut un an competiţional bun, atleta orădeană Dorina Korozsi a fost convocată la lotul naţional de fond şi semifond, care se află în această perioadă într-un cantonament de pregătire în Africa, mai exact în Kenya, la Iten. Cum stagiul din Africa durează până la începutul lunii februarie, Dorina Korozsi şi colegii ei au petrecut Crăciunul şi Anul Nou departe de casă.

Legitimată la clubul Crişul Oradea, Dorina Korozsi se pregăteşte în Kenya de la începutul lunii decembrie alături de colegii Marius Ionescu, Ancuţa Bobocel, Cristian Vorovenci şi Petronela Simiuc Pănică, la o temperatură de peste 20 de grade Celsius. După cum precizează antrenorul ei, Kadas Karoly, în perioada ianuarie-martie temperatura în această zonă creşte chiar până la 30 de grade Celsius.

Sportivii români se pregătesc la o altitudine de 2.400 de metri, "într-un mediu propice pentru pregătirea specialiştilor pe distanţe lungi", după cum declară Kadas Karoly.

Dorina Korozsi se pregăteşte pentru Campionatul Mondial de ştafete, o competiţie nouă care se va desfăşura în perioada 24-25 mai 2014 la Nassau, Bahamas. Pe lângă obişnuitele distanţe de 100 şi 400 m, se va mai alerga şi alte trei distanţe noi, la 200, 800 m şi 1.500 m. "Dorina mai mult ca sigur va participa atât la 4×400 m, cât si la 4×1500 m ca titulară, cu a doua şansă la medalie. Este o competiţie nouă în care primele opt naţiuni din lume se vor califica la Campionatele Mondiale din 2015, unde va avea loc un criteriu de selecţie pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016" a mai explicat antrenorul sportivei, Kadas Karoly.