Atleta Simona Kadas a fost prezentată, joi, drept preşedinta organizaţiei de femei a ALDE Oradea, constituită recent şi care are înscrise 80 de membre.

"Având în vedere experienţa mea în sport, doresc să aduc performanţa şi în organizaţia de femei a ALDE. Doresc, de asemenea, să atrag doamne din mediul de afaceri pentru a dezvolta şi promova această organizaţie", a declarat, într-o conferinţă de presă, Simona Kadas, care s-a prezentat ca fiind şi director de firmă.

Atleta, care are în palmares mai multe medalii la competiţii naţionale şi internaţionale, a mai făcut parte, timp de trei ani, din PSD Bihor, partid din care s-a retras în 2015. "Nu m-am mai regăsit acolo. Aici am găsit o echipă de profesionişti şi doresc să lucrez cu dânşii", a susţinut aceasta.

Preşedinta organizaţiei judeţene a ALDE este Mariana Goga.

În conferinţa de presă de joi, vicepreşedintele ALDE Bihor, Dorin Corcheş, a afirmat că Simona Kadas s-ar putea afla pe lista partidului pentru alegerile parlamentare din decembrie, alături de, între alţii, Ioan Mintaş şi Claudiu Gligor.