Atleţii orădeni au obţinut cinci clasări pe podium la întrecerile etapei a III-a a Campionatului Naţional de atletism în aer liber pentru seniori, tineret şi juniori I, care s-au desfăşuart la Bucureşti.

La sărituri au fost obţinute patru poziţii pe podium, prin Cornelia Deiac (foto), de la CSU CSM, care s-a clasat pe locul al II-lea în proba de lungime, cu rezultatul de 6,22 metri. Tot pe locul secund s-a situat şi Lénárd Norbert, de la acelaşi club, CSU CSM, la triplusalt, cu rezultatul de 14,81 metri.

Pe locul III s-au situat Halai Erika, la lungime feminin, cu 5,88 metri, şi Andrei Sasca, la lungime masculin, cu o săritură de 7,19 metri.

În fine, cea de-a cincea medalie a delegaţiei orădene a fost cucerită la aruncări, prin Bianca Lazăr Fazekaş, de la CS Crişul, situată pe locul II, la ciocan, cu rezultatul de 61,42 metri.

În apropierea podiumului, dar doar pe locul IV, s-a situat şi Dorina Körözsi, tot de la CS Crişul, în cadrul probei de 400 metri, cu timpul de 55,02 secunde.

Această a III-a etapă a Campionatului Naţional de atletism în aer liber pentru seniori, tineret şi juniori I a reunit la start însă un număr ceva mai mic faţă de primele două.

Astfel, au fost prezenţi 207 concurenţi, dintre care 81 la feminin şi 126 la masculin. Aceştia au reprezentat 63 de cluburi din întreaga ţară.