Sportivii orădeni participanţi la începutul acestei săptămâni la Campionatul Naţional de Atletism juniori III, de la Bucureşti, au reuşit să se întoarcă cu şapte medalii. Două dintre aceste medalii au fost de aur, una de argint şi patru de bronz.

Performerii delegaţiei orădene sunt Andrei David, de la LPS Bihorul, câştigătorul probei de aruncare a suliţei, cu rezultatul de 67,15 m (nou record naţional) şi Teodora Mihuţ, de la CS Crişul, medaliată cu aur în cadrul probei de aruncare a ciocanului, cu rezultatul de 47,74 metri.

Medalia de argint şi titlul de vicecampioană naţională l-a obţinut Geanina Mândrilă, de la LPS Bihorul, la suliţă feminin, cu rezultatul de 33,23 metri. O altă sportivă a clubului orădean LPS Bihorul, antrenată de profesorul Liviu David, Ioana Bologa, s-a clasat treia în cadrul aceleiaşi probe, cu 30,88 metri.

Celelalte medalii de bronz pentru delegaţia orădeană au fost cucerite de sportivii Colegiului Naţional "Mihai Eminescu". Astfel, Cristian Tăut a ocupat de două ori locul III, atât în proba de 1500 metri, cu timpul de 4:20,28, cât şi în proba de 800 de metri, cronometrat fiind în 1:58,64 min.

În fine, ştafeta de 400 de metri masculin, formată din Mihai Moş, Alexandru Drâmba, Cristian Tăut şi David Blaga, cu timpul de 2:11,38 min., a ocupat poziţia a III-a.

Un rezultat bun, dar în afara podiumului de premiere, locul al V-lea, l-a mai obţinut Teodora Mihuţ, de la CS Crişul, în proba de aruncare a ciocanului, 10,49 metri.