De la bal la spital. O petrecere privată organizată la un hotel din Râmnicu Vâlcea s-a încheiat prost. Mai mulți participanți au ajuns la spital acuzând cefalee, stări de vomă şi dureri abdominale după ce ar fi consumat prăjituri cu canabis, relatează presa centrală.

Potrivit Libertatea.ro, sâmbătă seara, la locul petrecerii au fost trimise echipaje de Poliție, Ambulanță și SMURD, în contextul în care mai mulți participanți se simțeau rău. Aceeași publicație scrie, citând surse judiciare, că oamenii ar fi consumat canabis, fiind testați la spital pentru consumul de droguri. 

În total, 14 persoane din cele 70 care participau la eveniment au ajuns la spital, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Octavian Fulger, citat de Agerpres. El a arătat că şase persoane s-au prezentat singure la spital, alte şase au fost transportate de echipaje de la Ambulanţă şi două persoane au fost aduse la spital de către echipaje SMURD.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru trafic de droguri. „S-a înregistrat dosar penal pentru trafic de droguri, iar competenţa este exclusivă a D.I.I.C.O.T.", a transmis IPJ Vâlcea. 

Adevărul.ro scrie că s-au luat mostre din prăjiturile de la petrecere, precum și din celelalte alimente și băuturi consumate la eveniment pentru a se afla exact cum s-a produs incidentul și cine se face vinovat.   

Directorul hotelului unde a avut loc petrecerea a declarat că singurele prăjituri despre care știe că au fost servite sunt cele aduse de la o cofetărie. „Au contractat o cofetărie. Acea cofetărie a adus prăjiturile, au factură și declarații de conformitate. Toate alimentele și băuturile servite în cadrul evenimentului au fost conforme și s-au păstrat probe pentru a fi verificate”, a spus directorul, citat de tvpartener.ro.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!