Unul dintre cele mai populare cupluri din lumea muzicii, Beyonce şi Jay-Z, care au devenit părinţi în urmă cu o lună, au postat pe internet primele fotografii cu fetiţa lor, Blue Ivy Carter.

Imaginile, care se pare că au fost realizate la spitalul Lennox din New York, imediat după naşterea micuţei, îi arată pe cei doi părinţi fericiţi alături de fiica lor. Fotografiile au fost postate de Beyonce şi Jay-Z pe site-ul personal al micuţei. Celebrul cuplu a procedat diferit faţă de alte celebrităţi, care au primit milioane de euro pentru primele poze cu copiii lor.

Cântăreaţa în vârstă de 30 de ani a născut prin cezariană, în urmă cu o lună, la un spital din New York. Beyonce s-a internat la spitalul Lenox Hill din New York. Pentru a avea parte de discreţie, cântăreaţa s-ar fi înregistrat la spital sub numele Ingrid Jackson şi ar fi închiriat un întreg etaj al clinicii, pentru care ar fi plătit suma de 1,3 milioane de dolari.

Celebrităţi din lumea muzicală americană, printre care Russell Simmons şi Rihanna, s-au grăbit să îi felicite pe Beyonce şi pe Jay-Z pentru naşterea primului lor copil. "Bine ai venit pe lume, prinţesă Carter! Cu dragoste, mătuşa Rih ", a scris cântăreaţa Rihanna pe contul său de Twitter.

Beyonce şi Jay-Z au o relaţie din 2002 şi s-au căsătorit în secret în aprilie 2008.