Între 24-31 august, la Interioo, topim preţurile, dar nu bugetul! Vino între 24 şi 31 august la Interioo, în Era Home Center Oradea, şi profită de promoţii! Atenţie, stocurile se topesc în fiecare zi!

Te afli în căutarea elementelor perfecte pentru a-ţi transforma locuinţa într-un veritabil sanctuar al stilului şi confortului? Acum este momentul să îţi pui în aplicare planurile, deoarece Interioo aduce pentru tine o serie de promoţii încinse, valabile doar între 24 şi 31 august. Dacă visezi la o baie elegantă, acum ai ocazia să îţi transformi visul în realitate la preţuri care îţi vor topi cu siguranţă toate îndoielile!

În perioada 24-31 august găseşti la Interioo:

GRESIE PORŢELANATĂ RECTIFICATĂ 60X60 - Schimbă complet atmosfera în locuinţa ta cu gresie de înaltă calitate, la doar 35.99 lei.

GRESIE PORŢELANATĂ RECTIFICATĂ 60X120 - Dă o notă de eleganţă spaţiului tău cu această gresie, disponibilă acum la numai 49.99 lei.

FAIANȚĂ PORȚELANATĂ 30X60 - Adaugă o pată de culoare şi stil cu această faianţă deosebită, la doar 35.99 lei.

Dă un suflu nou băii tale cu produse de calitate superioară:

CADĂ FREESTANDING OVAL 1700X800 - Fă din baia ta un colţ de relaxare pură cu această cadă spectaculoasă, acum disponibilă la doar 2998 lei.

PARAVAN DUŞ WALK-IN, 8MM, 80x195 - Adaugă un strop de rafinament cu acest paravan de duş elegant, la un preţ incredibil de 499 lei.

SET DUŞ ARTEMIS - Experimentează confortul suprem în timpul duşului cu acest set de duş de înaltă calitate, acum la doar 569 lei.

BATERIE LAVOAR ZEN NEAGRĂ - Eleganţa întunecată se întâlneşte cu funcţionalitatea excelentă în această baterie de calitate, disponibilă la numai 299 lei.

SET VAS WC + CAPAC - Set complet disponibil la doar 798 lei.

LAVOAR PĂTRAT PENTRU BLAT LARGĂ 38X38 ANTRACIT MAT - Pune un accent modern în bucătărie sau în baie cu acest lavoar pătrat, la 569 lei.

LAVOAR MODUO 45CM IRREGULAR - Creativitatea ia amploare în designul tău interior cu acest lavoar unic, acum disponibil la numai 289 lei.

Nu lăsa aceste oferte să treacă pe lângă tine! Vino la Interioo între 24 şi 31 august şi descoperă colecţia noastră selectă de produse la preţuri reduse. Transformă-ţi casa într-un spaţiu de poveste cu produse de calitate, iar economiile pe care le vei face vor fi pe măsură. Aşteptăm cu drag vizita ta la Interioo, în Era Home Center Oradea!

Interioo este deschis şi în weekend, iar echipa profesionistă de consilieri şi designeri de interior este pregătită să te ajute să faci alegerile potrivite pentru proiectul tău de amenajare cu produsele aflate în promoţie atât în showroom-ul din ERA Home Center, cât şi online!

Interioo - ERA Home Center, Oradea
Aradului nr. 62
Oradea, România
www.interioo.ro

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!