Reprezentanţii societăţii de transport OTL au anunţat că un autobuz nou Mercedes Conecto, cumpărat anul acesta, a fost vandalizat de persoane încă neidentificate, care au aruncat cu pietre în autovehiculul care se afla în mişcare şi transporta pasageri.

"Ieri, 09.09.2020 în jurul orei 22:00, pe Podul Ovid Densuşianu, un autobuz marca Mercedes Conecto, dintre cele achiziţionate de societatea de transport în acest an, care circula pe linia 14, a fost vandalizat de persoane, din păcate, neidentificate până în acest moment. Acestea au aruncat cu pietre în parbrizul autobuzului, din fericire, fără a provoca rănirea şoferului sau pasagerilor aflaţi în autobuz. Prezenţa de spirit şi profesionalismul conducătorului auto, având în vedere că autobuzul se afla pe un pod, au contribuit la evitarea unei posibile catastrofe", a transmis, joi, Carmen Tocuţ, specialist relaţii publice în cadrul OTL. 

La faţa locului a fost chemată Poliţia, care a constatat pagubele. 

"Societatea locală de transport va depune plângere pentru identificarea autorilor şi pentru recuperarea prejudiciului. Comentariile sunt de prisos. Din păcate, sunt cetăţeni care prin gesturile pe care le fac sfidează eforturile pe care toţi le facem pentru a călători în condiţii moderne şi civilizate. Ne cerem scuze călătorilor afectaţi de întârzierile, faţă de graficele de circulaţie, înregistrate pe linia 14, după ora 22:00", a mai transmis reprezentanta OTL.