Şoferii care nu au apucat să traverseze podul peste râul Neva, din Sankt Petersburg înainte ca acesta să fie ridicat au fost martorii unui peisaj memorabil. Când a fost ridicat complet pentru a face loc vapoarelor, bărbaţii s-au minunat, iar femeile au rămas cu gura căscată. Pe podul Liteiny, în faţa lor se "ridica" un penis imens.

Conturul a fost făcut cu graffity şi măsura aproximativ 65 de metri lungime şi 27 laţime, potrivit publicaţiei Pravda.

Autorităţile i-au calificat imediat pe autori drept huligani care s-au gândit să facă o glumă şoferilor, însă, gurile rele spun că "mesajul" nu era doar pentru cei care treceau prin zonă, având în vedere faptul că podul Liteiny se află chiar în faţa sediului Biroului Federal de Securitate din Sankt Petersburg, fostul KGB.

Pictura gigantică a fost greu de îndepărtat, iar autorităţile, au fost nevoite să se plimbe pe lângă pod până la 5 dimineaţa, cand acesta a fost coborat, şi abia apoi au putut ordona să fie curăţat.

Desenul a fost spălat de două brigăzi de pompieri, iar mai târziu s-a aflat faptul că "opera" aparţinea unui grup de tineri care şi-a plănuit meticulos acţiunea. Aceştia ar fi desenat falusul uriaş pe noaptea, când podul era gol şi încă nu se ridicase.