Mobilizare exemplară printre elevii de la Colegiul Emanuil Gojdu, Colegiul Mihai Eminescu şi Liceul Baptist Emanuel, care şi-au unit eforturile pentru a face cadouri unor colegi de-ai lor mai puţin norocoşi.

Invitaţi de două ONG-uri – Interact Oradea şi Pro Time-R - să facă fapte bune, ei au pregătit pachete cu alimente, haine, rechizite, cărţi şi jucării pentru 550 de copii din judeţ.

Toate donaţiile au fost strânse de-a lungul lunii noiembrie, în cele trei şcoli, iar în acest sfârşit de săptămână cadourile au ajuns la beneficiari: 300 de elevi ai Şcolii Pro Roma Tinca, 150 de elevi sărmani din Oradea, care primesc regulat o masă caldă de la grupul de voluntari „Azi Dăruim Noi”, 40 de copii care locuiesc în case familiale din Paleu şi Oşorhei, alţi 20 din satul Galoşpetreu, comuna Tarca, şi tot atâţia de la Grădiniţa „Viorel Horj” din Drăgăneşti.

Ca bucuria să fie desăvârşită, liceenii orădeni i-au şi colindat pe cei pe care i-au cadorisit, ajutându-i astfel să simtă spiritul sărbătorilor de iarnă.

În fapta lor bună, elevii orădeni au fost ajutaţi şi de două companii locale, Astor Mueller şi Vernicolor.