Doi iubiţi din Irlanda au rămas fost şocaţi la aflarea veştii că de fapt sunt fraţi, potrivit Irish Mail on Sunday. Irlandezii sunt împreună de doi ani de zile, între timp devenind şi părinţi. Cuplul a aflat vestea că au acelaşi tată abia recent.

Irlandezii, care au cerut ca identitatea lor să rămână necunoscută, au povestit că s-au cunoscut într-un oraş în care se aflau în vacanţă. Deşi nu locuiau în aceeaşi zonă, relaţia lor a evoluat repede. După ce au făcut un copil, mama bărbatului le-a povestit că tatăl acestuia nu este cel trecut în certificatul de naştere, ci un altul. Unul care, întâmplător, este şi tatăl femeii. Oricât de incredibil ar părea, testele ADN au dovedit că cei doi sunt fraţi.

În ciuda acestui lucru, partenerii susţin că se vor căsători şi că vor mai avea copii. Ei vor ca povestea lor să fie cunoscută însă, pentru ca pe viitor astfel de cazuri să fie evitate, în contextul în care, în Irlanda, legea nu obligă mamele să treacă în certificatul de naştere numele tatălui natural.