Prima semifinală a Balului Balurilor a avut loc, vineri, la Discoteca No Problem. Perechi atent selecţionate, reprezentând cinci licee s-au întrecut pentru un loc în marea finală, programată pentru 12 martie.

Cuplurile liceelor Iosif Vucan, Vasile Voiculescu, Onisifor Ghibu, Mihai Eminescu şi Constantin Brâncuşi au avut de înfruntat numeroase probe, de la cele de sport, băieţii fiind provocaţi să facă cât mai multe genoflexiuni cu partenera pe gât, şi până la probele de parodie, în care liceeni trebuiau să imite cât mai fidel cupluri celebre, precum Irinel şi Monica Columbeanu.

Cei mai creativi dintre ei s-au dovedit a fi perechile Liceului Sanitar Vasile Voiculescu şi Liceului Teoretic Onisifor Ghibu, care, ajutate fiind de galerie, au reuşit să câştige semifinala, mergând mai departe în cursa pentru cea mai bună pereche a Balului Balurilor. Nici spectatorii nu au fost uitaţi, ei fiind răsplătiţi în urma tombolei, cu trei telefoane mobile şi trei dvd-playere.

Următoarea semifinală este programată pentru 29 ianuarie. Cuplurile Liceului cu Program Sportiv, Colegiului Naţional Emanuil Gojdu, Liceului de Artă, Colegiului Tehnic Dimitrie Leonida şi Transilvania se vor înfrunta pentru a fi desemnaţi finalişti ai Balului Balurilor.