Orădenii se pregătesc pentru cea mai frumoasă sărbătoare a orașului. În perioada 14-16 octombrie 2022, Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (Visit Oradea), cu sprijinul Primăriei Oradea organizează o nouă ediție FestiFall Oradea!

Gazdele în acest an vor fi Piața Unirii, pietonala Vasile Alecsandri și Piața Ferdinand, trei dintre cele mai reprezentative spații urbane din Oradea.

Timp de 3 zile, aceste locații vor fi animate de artiști stradali, decoruri speciale, mâncăruri pentru toate poftele și, bineînțeles, mult așteptatele concerte în aer liber.

Pregătirile pentru festival sunt în toi, iar înscrierile pentru comercianți au început pe site-ul www.oradeafestifall.ro.

Sunt invitați să participe producătorii de bucate tradiționale și din bucătăria internațională, specialități culinare, dulciuri, cozonaci secuiești, cafea, dar și atracții pentru cei mici și mari.

Înscrierile se fac online până în data de 5 octombrie 2022.

Pentru a depune o cerere de participare, doritorii trebuie să urmeze toți pașii din formularul de înscriere disponibil online, să completeze toate informațiile solicitate în câmpurile dedicate (informații despre companie, produsele comercializate, informații cu privire la persoana de contact, etc.), să încarce documentele solicitate în formular și să furnizeze informații cu privire la tipul de amplasament vizat.

În această ediție FestiFall Oradea sunt disponibile:

1. Food truck ‐ construcție proprie: 9 amplasamente

2. Speciality coffee truck ‐ construcție proprie: 2 amplasamente

3. Cozonac secuiesc ‐ construcție proprie: 2 amplasamente

4. Wine bar – wine truck: 3 amplasamente

5. Bar – construcție proprie: 4 amplasamente

6. Atracții: 6 amplasamente

Programul festivalului va apărea în curând pe site-ul: www.oradeafestifall.ro

Facebook: https://www.facebook.com/oradeafestifall

E-mail: office@visitoradea.com

______________________________

FestiFall Oradea 2022 este organizat de Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (Visit Oradea) cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea.

VISIT ORADEA

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!