În perioada 5-7 iulie 2024, Asociaţia pentru promovarea turismului din Oradea şi regiune (Visit Oradea), cu sprijinul Primăriei Oradea organizează o nouă ediţie a Festivalului Medieval Oradea!

Trei zile de festival, sute de cavaleri, luptători şi personaje medievale din ţară şi de peste graniţe, turniruri, bătălii nobiliare, meşteri medievali, jonglerii cu foc şi muzică LIVE, într-o locaţie învăluită de istorie şi legende - Cetatea Oradea.

Pregătirile pentru festival sunt în toi, iar perioada de înscriere pentru închirierea amplasamentelor din cadrul evenimentului a început. Sunt invitaţi să participe producătorii de bucate tradiţionale, dulciuri sau alte specialităţi, meşteri populari, artizani de suveniruri şi articole hand made, care doresc să ni se alăture la Cetate în perioada 5-7 iulie 2024.

Perioada de înscrieri este 14 - 30 iunie 2024.

Pentru a se înscrie, doritorii trebuie să urmeze toţi paşii din formularul de înscriere disponibil online, respectiv să completeze toate informaţiile solicitate în câmpurile dedicate (informaţii despre companie, produsele comercializate, informaţii cu privire la persoana de contact, etc.), să încarce documentele solicitate în formularul de înscriere şi să furnizeze informaţii cu privire la tipul de amplasament vizat şi puterea instalată necesară funcţionării. Înscrierea nu poate fi realizată fără luarea la cunoştinţă şi acceptarea condiţiilor regulamentului evenimentului Festivalul Medieval Oradea, disponibil tot online.

Pentru ediţia 2024 sunt disponibile:

- 28 (douăzeci şi opt) de standuri din lemn pentru agenţi economici din sectoarele alimentar şi non-alimentar;

- 12 (doisprezece) amplasamente construcţie proprie tip food-truck;

- 2 (două) amplasamente de tip cafea de specialitate

- 4 (patru) locaţii pentru bar;

- 2 (două) locaţii pentru vin;

- 2 (două) locaţii pentru cozonac secuiesc.

- 6 (şase) locaţii pentru amplasamente de tip atracţii.

Înscrierile se fac exclusive online pe site-ul www.festivalulmedievaloradea.ro în perioada 14 - 30 iunie 2024.

Ne găsiţi online: www.festivalulmedievaloradea.ro 

Facebook: https://www.facebook.com/festivalulmedievaloradea/

Instagram: https://www.instagram.com/medievalfestivaloradea/

E-mail: office@visitoradea.com

Festivalul Medieval Oradea este organizat de Asociaţia pentru promovarea turismului din Oradea şi regiune (Visit Oradea) cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea.

Visit Oradea

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!