În fiecare an, copiii din județul Bihor sunt invitați să se bucure de cel mai colorat și distractiv festival, Festivalului Copiilor Oradea, care va avea loc în acest an în trei locații: Cetatea Oradea, Orășelul Copiilor și Parcul Barcăului!

Activitățile dedicate celor mici se vor desfășura în data de 1 iunie, vor începe la ora 10:00 și se vor încheia la ora 22:00.

Festivalul este deschis tuturor celor care doresc să petreacă o zi plină de energie și voie bună, într-o locație din apropierea lor sau itinerant: cele trei locații vor fi împânzite de spectacole de teatru, de magie, mașinuțe, baloane colorate, activități cool, dulciuri și bunătăți, spectacole oferite de artiști naționali și locali, care aduc mândrie comunității orădene.

Pregătirile sunt în toi, iar astăzi, 8 mai, s-a dat startul perioadei de înscriere pentru comercianții din cadrul Festivalului Copiilor Oradea. Astfel, toți cei care doresc să se alăture evenimentului în calitate de expozanți sau furnizori de atracții, activități sau instalații gonflabile, sunt invitați să completeze formularul de înscriere disponibil pe site-ul www.festivalulcopiilororadea.ro până la data de 21 mai 2023, ora 20:00.

Formularul de înscriere conține câmpuri specifice pentru informațiile despre companie, produsele comercializate, informații cu privire la persoana de contact și documentele necesare. De asemenea, doritorii trebuie să furnizeze informații cu privire la tipul de amplasament vizat și puterea instalată necesară funcționării.

Pentru informații suplimentare despre festival și înscriere, vizitați site-ul https://festivalulcopiilororadea.ro/, pagina Facebook https://www.facebook.com/festivalulcopiilororadea/ sau contactați-ne la adresa de e-mail office@visitoradea.com

Festivalul Copiilor Oradea 2023 este organizat de Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (Visit Oradea) cu sprijinul Primăriei municipiului Oradea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!