Salonul Auto Bara aduce săptămâna viitoare la Oradea noua Dacia Duster. Cel mai nou produs Dacia - Renault va putea fi admirat de VIP-urile oraşului şi de presă încă de miercuri, 14 aprilie, iar de joi până duminică, doritorii vor putea să participe la un drive test începând din parcarea de pe strada Independenţei.

Tot în această perioadă, cei care au intrat în posesia unei chei Dacia Duster, distribuită prin reţeaua de agenţi Dacia sau cu presa centrală în cadrul campaniei "Jocul cheii", vor putea să îşi încerce norocul fie la salonul Renault Nissan Dacia, de pe strada Vasile Alecsandri, fie la show-room-ul de pe Şoseaua Borşului.

În plus, sâmbătă, orădenii vor putea lua parte la o lansare special pentru ei, în parcarea din Piaţa Independenţei. Organizatorii promit o droaie de surprize: jocuri de lumini, jonglerii cu focul, show-uri de dans oferite de majoretele de la Academia de dans şi bune maniere Ars Nova şi M&Q, dar şi un concert susţinut de DJ Project şi Giulia.

"Întreaga conducere a grupului Renault Dacia va fi la Oradea", afirmă Ioana Onciu, reprezentanta Auto Bara. "Vor fi multe, multe momente frumoase", promite ea.

Duster va fi livrat în showroom-urile dealerilor din România începând cu 15 aprilie. Înscrierile pentru achiziţionarea maşinii au început deja din 2 martie, iar primul beneficiar este preşedintele Traian Băsescu.