Nimeni pe lume n-ar plati sute de lire sterline ca sa fie injurat minute in sir. A patit-o insa un cuplu din Elvetia, care a decis sa-si reinnoiasca juramintele de casatorie pe o plaja exotica din Maldive.

Convinsi ca Maldive este locul perfect pentru o a doua luna de miere, doi elvetieni au platit 800 de lire sterline pentru o ceremonie romantica, organizata pe plaja, la apusul soarelui.

Mireasa a purtat o rochie alba speciala pentru acest eveniment, care s-a dovedit insa a fi o experienta umilitoare.

Fara sa stie ca localnicii nu faceau decat sa recite un torent de acuzatii si injuraturi, turistii au zambit continuu in timp ce se tineau de mana. Au aflat ce-au patit de-abia dupa ce pe Internet cineva a postat traducerea ceremoniei.

Nici infatisarea miresei n-a scapat de zeflemeaua unuia dintre barbati, care nu s-a sfiit sa se intrebe cu voce tare daca femeia poarta sau nu sutien.

Inregistrarea a starnit un adevarat scandal in Maldive, o tara care traieste de pe urma turismului. Doua persoane care au participat la aceasta farsa ofensatoare au fost arestate, iar presedintele le-a cerut personal scuze celor doi turisti umiliti.