Antrenorii echipei de tir CSU Oradea, Vasile Leţ şi Adriana Floruţa, au mutat poligonul din incinta bazei Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, în cocheta sală de jocuri a Universităţii pentru că Oradea a fost gazda etapei a VI-a (ultima) a Campionatului Naţional de tir, aer comprimat.

Miza a fost reprezentată de punctele necesare calificării la finala Campionatului Naţional care va avea loc la finele acestei săptămâni, la Bucureşti. Sâmbătă s-a concurat în probele de pistol, iar duminică în cele de puşcă.

"Batalionul orădean" format din Alexandra Keri, Antonia Miclău, Lorena Pop, Diana Şerfezi, Eliza Molnar, Diana Costan (la puşcă, fete), Francesca Pop, Nagy Roberta (la pistol, fete), Szücs Csongor, George Şerfezi, Ciprian Petruţ, Teodor Iancu, Daniel Zegoicea, Mădălin Sânza şi Felix Cioară (la pistol, băieţi) a obţinut biletele pentru marea finală de la Bucureşti.

Mult mai important este că Oradea revine pe harta organizărilor competiţiilor naţionale de tir după mai mulţi ani, timp în care Poligonul de la Sala Armatei s-a transformat în depozit de fier vechi.