Cu Audi A5 Sportback te vei face remarcat oriunde şi oricând în mulţime: modelul impresionează încă de la prima privire şi de la prima "cheie", graţie noului limbaj de design ce îmbracă tehnologii de ultimă oră.

Design estetic şi dinamic

Versiunea de bază, Basic, aduce jante aliaj 17″ design 15 spite 7,5J x 17, cu anvelope 225/50 R 17, faruri şi stopuri cu tehnologie LED, oglinzi exterioare electrice încălzite, cameră multifuncţională pentru sistemele de asistenţă, Audi drive select®, Audi pre sense city (sistem de recunoaştere a pietonilor şi vehiculelor la viteze de până la 85 km/h, cu atenţionare şi intervenţie în cazul în care şoferul nu reacţionează), volan multifuncţional îmbrăcat în piele şi instalaţie de climatizare automată cu o zonă.

De asemenea, sunt disponibile pachetele de design Advanced şi S line pentru a-ţi personaliza propriul Audi A5 Sportback.

Cel mai bun stil de condus? Cel diversificat!

Pentru senzaţii dinamice adaptate cu precizie preferinţelor dumneavoastră, Audi drive select permite selecţia unuia dintre modurile de condus dinamic, confort, auto, individual şi eficient.

Pentru anumite motoare TFSI şi TDI (consum combustibil mixt*: 5,4-3,7 l/100 km; emisii de CO₂ mixt*: 143-98 g/km) din gama de motorizări ce oferă puteri începând de la 120 kW (163 CP), este disponibilă tracţiunea integrală quattro cu tehnologie ultra. Aceasta distribuie cuplul în funcţie de situaţie, pentru un plus de dinamism, dar şi de eficienţă. Iar sistemul Mild-Hybrid de 12 volţi optimizează adiţional eficienţa celor mai multe dintre motoarele puternice din gamă.

A5 Sportback poate fi comandat la un preț începând de la 36.900 EUR (nu include TVA).

Fă cunoştinţă cu Audi A5 Sportback la showroom-ul de pe Calea Clujului 289 sau află mai multe detalii apelând numărul 0259 478847.

Pentru oferte personalizate îţi stăm la dispoziţie şi pe mail la adresa cristina.deac@dc-oradea.ro.

www.dcvw.ro

(advertorial)