În urmă cu patru ani, Audi a lansat cu succes enorm un automobil ce avea să redefinească rapid tendințele pieței: Q2. Acum, SUV-ul compact își afișează caracterul progresist în manieră și mai clară: cu un profil spectaculos și sisteme îmbunătățite de asistență a șoferului.

Audi Q2 atrage imediat privirile, oriunde și-ar face apariția: un all-rounder robust, destinat uzului cotidian și activităților din timpul liber, ce își relevă fără echivoc caracterul prin linia caroseriei: sportivă, alungită, emanând forță.

Modelul oferă șoferului plăcerea incitantă și netulburată a condusului dinamic, fiind dotat cu instrumentarul digital de bord Audi Virtual Cockpit pe ecran de 12.3 inch, iar sistemul de infotainment poate fi comandat într-o variantă cu ecran de 8.3 inch.

La capitolul siguranță, SUV-ul producătorului german este echipat standard, cu sistemul Audi Pre Sense Front care asigură frânarea de urgență și cu sistemul de avertizare cu privire la părăsirea benzii de rulare.

Tehnologiile de siguranță și asistare provin direct de la modelele din clasele superioare și sunt împărțite în trei categorii: Drive, Safety și Park. Pachetul Drive include un sistem cruise control adaptiv cu funcție pentru menținerea benzii de rulare și un sistem pentru identificarea semnelor de circulație. Tehnologia identifică limitele de viteză și poate ajusta viteza de rulare în mod automat în funcție de acestea.

În ceea ce privește motorizara, Q2 facellift debutează cu versiunea 35 TFSI: un motor pe benzină de 1.5 litri cu patru cilindri capabil să dezvolte 150 de cai putere și 250 Nm cuplat unei transmisii manuale cu șase trepte sau automate cu șapte trepte.

Audi Q2 este acum oferit cu o gamă extinsă de culori, faceliftul aducând o suită de cinci noi nuanțe: Apple Green, Manhattan Gray, Navarra Blue, Arrow Gray și Turbo Blue.

SUV-ul mezin din familia Audi poate fi comandat la un preț începând de la 22,900 EUR (preț fără TVA). Află mai multe detalii despre model sau cere o ofertă personalizata la D&C Oradea, la showroom-ul de pe Calea Clujului nr. 289, apelând numărul de telefon 0259478847 sau pe e-mail: cristina.deac@dc-oradea.ro.

(advertorial)