În urmă cu patru ani, Audi a lansat cu succes enorm cel mai mic SUV al său, modelul Q2. Acum, modelul a primit un binemeritat facelift şi poate fi admirat în salonul D&C Oradea! 

Audi Q2 atrage imediat privirile, oriunde şi-ar face apariţia: un all-rounder robust, destinat uzului cotidian şi activităţilor din timpul liber. Cea mai evidentă modificare faţă de versiuena pre-facelift este cea care vizeză farurile. Blocurile optice faţă sunt disponibile cu tehnologie LED la toate versiunile, în timp ce farurile Matrix LED pot fi comandate contra cost.

La interior, noul Audi Q2 se laudă cu opt versiuni de tapiţerie, un instrumentar de bord digital Audi Virtual Cockpit de 12,3 inci şi un ecran central de 8,3 inci.

La capitolul tehnologii de siguranţă, Audi Pre Sense Front şi sistemul de avertizare la părăsirea benzii de rulare vor fi oferite standard. Dotările opţionale sunt acum grupate în trei categorii:

- Pachetul Drive oferă pilot automat adaptiv şi sistem de citire al semnelor de circulaţie.

- Pachetul Park vine cu o cameră video de marşarier şi un asistent la parcare.

- Pachetul Safety plusează cu un asistent pentru unghiul mort şi cu un sistem pentru monitorizarea traficului din spatele maşinii.

Sub capotă, Audi Q2 facelift debutează cu versiunea 35 TFSI: un motor pe benzină, de 1,5 litri, cu 150 de cai-putere şi 250 de Newtoni-metru, cuplat unei transmisii manuale cu şase trepte. Opţional, poate fi configurat cu o automată cu şase trepte.

Mai multe despre model aici: https://bit.ly/3nG3NCo.

SUV-ul mezin din familia Audi poate fi comandat la un preţ începând de la 20.300 EUR (preţ fără TVA).

Vino să cunoşti modelul în showroom! Ne găseşti pe Calea Clujului nr. 289. Pentru alte detalii şi oferte apelează 0259478847 sau trimite-ne un mail la adresa: cristina.deac@dc-oradea.ro.

(advertorial)