O tânără de 29 de ani a ajuns, sâmbătă seară, la spital, după ce maşina în care se afla ca pasager, Audi A3, a fost implicată într-un accident rutier, la intersecţia Bulevardului Magheru cu Aleea Ştrandului şi Parcul Traian.

Maşina era condusă de un orădean în vârstă de 25 de ani, care venea dinspre Hotelul Continental şi a virat stânga, spre Centrul Civic.

"Nu a respectat semnificaţia indicatorului rutier cedează trecerea, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 25 de ani din Oradea", a declarat subcomisarul Alina Dinu, purtător de cuvânt al Poliţiei bihorene, duminică, pentru BIHOREANUL.

Cel de-al doilea autoturism, tot un Audi, dar A7, venea dinspre Crişul spre Podul Dacia şi, astfel, avea prioritate.

În urma impactului dintre cele două, A3-ul a fost proiectat într-o altă maşină, marca Seat, care era oprită regulamentar, pe partea dinspre Parcul Traian a intersecţiei. Această maşină era condusă de o femeie de 34 de ani din Sînmartin.

"În urma accidentului, o femeie de 29 de ani din Dolj, pasageră în primul autoturism, a suferit leziuni uşoare. Poliţiştii rutieri continuă cercetările", a mai spus Dinu.