Sportivii clubului CSM Oradea au obţinut rezultate remarcabile la Maratonul de Spadă de la Linz (Austria).

Elevii antrenorului emerit Nicolae Ille au obţinut clasări pe podium atât în întrecerea feminină, cât şi în cea masculină.

Performera delegaţiei orădene a fost sportiva Ana Constantin, care a cucerit medalia de aur, după ce s-a situat pe primul loc, cu 30 de victorii în 31 de partide disputate. Tot la feminin, Bianca Benea, în vârstă de doar 15 ani, cu 22 de victorii în 31 de meciuri, a ocupat locul VII, iar Alexandra Olteanu, cu 16 victorii, s-a situat pe locul al XVII-lea, dintr-un total de 35 de sportive.

La masculin au participat în total 56 de concurenţi, dintre care pe locul II s-a situat Lucian Ciovică, vicecampion naţional de tineret, care aici a obţinut 24 de victorii în 31 de dueluri. Un alt sportiv orădean, Andrei Timoce, a ocupat locul XVI, cu 17 victorii, David Biro s-a situat pe poziţia a XXI-a, cu 13 victorii, iar Robert Csordas a ocupat locul XXXVI.

Competiţia de la Linz a reunit la start aproximativ 100 de sportivi, proveniţi din Austria, Ungaria, România, Franţa, Cehia, Serbia, Spania, Germania şi Ecuador.