Auto Bara & Co, agentul şi reparatorul autorizat al Grupului Renault în Bihor pentru marcile Dacia, Renault şi Nissan, a lansat joi, site-ul autotestat.ro, dedicat comercializării de maşinilor second. Site-ul are un format modern şi uşor de accesat de pe orice desktop, tabletă sau smartphone.

Potrivit reprezentanţilor Auto Bara, maşinile second pot fi achiziţionate atât cash, cât şi prin finanţare (leasing ori credit). Acestea sunt cu reviziile la zi şi beneficiază de 12 luni garanţie, plus garanţia extinsă aleasă de clienţi.

"Auto Bara & Co comercializează autoturisme rulate cu istoric de service la zi, în ţară sau UE, lucru care oferă încredere potenţialilor clienţi.​ Autoturismele de ocazie beneficiază de un showroom modern, aflat pe Şoseaua Bor​şului nr. 22 D, în spatele concesiunii Dacia & Renault Nissan. La cerere, maşinile achiziţionate de pe www.autotestat.ro se pot transporta GRATUIT, pe platformă, în oraşul de reşedinţa al clientului. Autotestat.ro reprezintă un dealer de încredere pentru maşina dvs. de ocazie!", au transmis reprezentanţii companiilor.

De precizat că Auto Bara & Co are o experienţă de peste 30 ani în domeniul auto, fiind una dintre cele mai puternice reprezentanţe din judeţul Bihor.

Dacă în luna mai Auto Bara & Co  a inaugurat noul showroom Nissan, la cele mai înalte standarde de imagine şi calitate ale Nissan, acum vine cu un nou produs, autovehicule de ocazie.

În incinta showroom-ului de vehicule ocazii clienţii pot descoperi peste 20 de modele de maşini second.