Directorul general al Auto Bara & Co, ing. Octavian Bara, a prezentat luni proiectul "Siguranţa şi sănătatea angajaţilor, obiectiv de maximă importanţă al managementului companiei", care are ca scop îmbunătăţirea performanţei de prevenire şi protecţie a angajaţilor firmei.

"Societatea a depus toate eforturile financiare şi de logistică de-a lungul celor 30 de ani de activitate, pentru îmbunătăţirea continuă a condiţiilor de muncă ale angajaţilor, ştiut fiind faptul că succesul companiei rezidă din profesionalismul angajaţilor", a declarat Bara, care este totodată managerul de proiect.

În cadrul proiectului, 20 de angajaţi ai companiei vor participa la cursuri ce promovează normele elementare de igienă personală, de menţinere a sănătăţii şi a unui mod de viaţă fără tutun, alcool şi sedentarism, dar şi cu o alimentaţie calitativă. De asemenea, angajaţii vor face un curs de prim-ajutor, ceea ce-i va face să fie mai pregătiţi pentru un posibil incident la locul de muncă, unul de sănătate şi securitate a muncii, dar şi de management al deşeurilor şi de norme privind prevenirea şi stingerea incendiilor.

Proiectul dealerului auto are o valoare de 833.639 lei şi este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane. Perioada de implementare este de 12 luni şi se încheie pe 2 decembrie 2011.