Un tânăr în vârstă de 26 de ani a intrat, duminică noaptea, cu maşina, marca Alfa Romeo, sub un stâlp de înaltă tensiune de lângă centura Oradiei.

Maşina a fost zdrobită în urma impactului cu stâlpul metalic, însă din fericire atât şoferul cât şi cei trei pasageri au scăpat cu leziuni uşoare.

Autoaccidentarea a fost provocată de viteza prea mare cu care conducea tânărul şofer.

"În 28 aprilie, la ora 22.35, pe strada Ogorului din municipiul Oradea, un bărbat de 26 de ani din comuna Vârciorog, în timp ce conducea un autoturism dinspre strada Nufărului înspre strada Clujului, la intersecţia cu strada Iancu de Hunedoara a pătruns în intersecţie fără a adapta viteza de deplasare la condiţiile de drum, astfel a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a păsărit partea carosabilă prin partea dreaptă şi s-a lovit de un stâlp metalic de înaltă tensiune", a precizat, luni, pentru BIHOREANUL comisarul şef Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

În maşină se aflau şoferul şi încă trei pasageri, care au fost transportaţi la spital, însă fără răni care să le pună viaţa în pericol.

"În urma accidentului rutier atât conducătorul autoturismului cât şi 3 pasageri ai săi au suferit leziuni uşoare", a mai afirmat reprezentanta IPJ Bihor, adăugând că poliţiştii Biroului Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier.