Societatea de transport în comun OTL a anunţat, luni, că autobuzele liniei 19 vor circula, începând de miercuri, pe traseul lor iniţial, cel folosit înaintea demarării lucrărilor la parcarea subterană de lângă Piaţa Rogerius. 

Traseul este Calea Aradului - Cazaban - Dacia - Corneliu Coposu - Decebal - Calea Aradului. Drept urmare, staţia de pe strada Corneliu Coposu se reînfiinţează, potrivit comunicatului trimis de OTL.

Pe de altă parte, societatea de transport în comun atrage din nou atenţia asupra fenomenului vandalismului.

"În cursul dimineţii de Vineri, 3 Februarie 2017, conducătorii autobuzelor care au circulat pe linia 16 şi 17 au sesizat că adăpostul montat în staţia Piaţa Tineretului a fost vandalizat. Echipa de intervenţie a constatat că şuruburile de fixare a adăpostului au fost smulse din beton, cu ajutorul unor unelte specifice, fapt care conduce la ipoteza că, cel mai probabil, vorbim despre o tentativă de furt", mai precizează reprezentanţii OTL.

Astfel, orădenii sunt rugaţi să sesizeze organelor de ordine sau dispecetarului OTL orice acte de vandalism îndreptate către bunurile publice cu care sunt dotate staţiile şi mijloacele de transport.