S.C. O.T.L. S.A. invită orădenii, sâmbătă, 5 iunie, şi duminică, 6 iunie, la plimbări de agrement cu autobuzul cabrio şi cu tramvaiul de epocă.

Autobuzul cabrio va efectua curse cu opriri în următoarele staţii de pe traseu: P-ţa Unirii - Universitatea Partium - Autogara Decebal - Grădina Zoologică - Muzeul Ţării Crişurilor - Oficiul de Cadastru – Universitate - Cimitirul Rulikowski - Universitate - Oficiul de Cadastru - Muzeul Ţării Crişurilor - Biserica cu Lună - P-ţa 1 Decembrie/Bloc Turn - Centrul Civic/CEC -  Magazinul Crişul - Şirul Canonicilor - Gara Centrală - Episcopia Ortodoxă - Parcul Traian - Iosif Vulcan - P-ţa Ferdinand - P-ţa Unirii. Din staţia P-ţa Unirii autobuzul va pleca în cursă, în fiecare din cele două zile, începând cu ora 11:00, la interval de o oră, până la ora 18:00 (ultima cursă). Preţul unui bilet pentru adulţi este 10 lei, iar pentru copii 5 lei. Biletele se vor achiziţiona de la şofer, la urcarea în autobuz.

Tramvaiul de epocă va efectua câte o singură cursă, în fiecare din cele două zile, din cap linie Nufărul, începând cu ora 16:00, pe traseul Nufărul – Gara Centrală – B-dul Decebal – P-ţa Unirii – Nufărul. Biletele, în limita a 50 de locuri (avându-se în vedere capacitatea de transport), se pot achiziţiona de la Autogara Nufărul, înainte cu maximum 15 minute de plecarea în cursă. Bilete se vor vinde şi pe traseu, respectându-se aceeaşi regulă privind capacitatea de transport. Preţul unui bilet pentru adulţi este de 8 lei, iar pentru copii 4 lei.

Vă dorim călătorie plăcută!

Carmen Tocuţ
spec. relaţii publice