Nici n-a fost inaugurată, dar a fost deja stricată. Autogara pe care OTL o construieşte pe Bulevardul Decebal, în apropierea blocurilor ANL, a fost vandalizată, în noaptea de joi spre vineri, iar făptaşul nu a fost încă descoperit.

Este vorba mai exact despre vitrina unui refugiu al autogării, care fusese montată cu doar câteva ore înainte. "Ieri (n.r. joi) s-a montat vitrina şi vineri dimineaţa deja am găsit-o cioburi. Chiar nu pot să înţeleg raţiunea celui care a făcut acest gest. Paguba este de 200-300 lei, dar nu asta e important, ci faptul că unul construieşte şi altul distruge", a precizat pentru BIHOREANUL directorul OTL, Csuzi Istvan.

Nu se ştie dacă făptaşul a fost surprins sau nu de camerele de supraveghere ale autogării. "Nu ştiu dacă acestea erau deja funcţionale, dat fiind că autogara este încă în construcţie. Acum verificăm să vedem dacă vandalul a fost surprins în timpul faptei", a mai precizat Csuzi.

În fine, OTL face apel către orădeni să protejeze investiţiile din oraşul lor şi să le păstreze în condiţii bune.

Potrivit directorului OTL, Csuzi Istvan, Autogara Decebal va fi inaugurată săptămâna viitoare. Ea are şase peroane destinate în principal curselor care ajung în Oradea din judeţ. Investiţia a costat circa 100.000 euro.