SC COMPANIA DE APĂ ORADEA SA aduce la cunoştinţă consumatorilor că s-a identificat o avarie pe magistrala DN 500 mm pozată pe Drumul Naţional DN 76 (zona Supermarket Kaufland).

Astfel, în vederea remedierii acesteia, în ziua de luni 08.05.2017, între orele 09.00 - 22.00, vor apărea deficienţe în ceea ce priveşte distribuţia apei potabile (presiune şi debit scăzute), pe următoarele zone: Calea Clujului (între str. Tileagdului şi localitatea Oşorhei, cu toate străzile adiacente acesteia), Cartier Tineretului, Cartier Grigorescu, Ogorului, zona de case din Cartier Nufărul delimitată de străzile Nojoridului – Nufărului – Ogorului, Apateului, Ciheiului, Daliei, tronsonul cuprins între drumul de centură Oradea – Sînmartin cu toate străzile adiacente.

Rugăm consumatorii să îşi asigure rezervele de apă pentru acest interval de timp. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate, iar în cazul în care la repunerea în funcţiune a serviciului de alimentare cu apă se observă deficienţe în parametrii de furnizare şi de calitate a apei, vă rugăm să transmiteţi orice sesizare la Dispeceratul central al companiei, la numerele de telefon 0259 - 430.928 sau 0359 – 410.203.

Conducerea
SC COMPANIA DE APĂ ORADEA SA