AVE Bihor oferă mai multe modalități de plată a facturilor, pentru ca serviciul asigurat populației să fie la cele mai înalte standarde. Puteți plăti atât la casieriile noastre din județ, cât și online, iar posibilitățile în această ultimă variantă sunt cât se poate de variate.

Plata clasică, la casierii

Pentru clienții care nu sunt familiarizați cu plățile online există întotdeauna varianta plății în casierie. AVE Bihor are astfel de puncte de plată în Salonta, Marghita, Valea lui Mihai, Ștei și Beiuș, principalele orașe în care prestăm serviciul de colectare separată. Programul casieriilor diferă, în general, așa că este indicat să consultați site-ul nostru, ave-bihor.ro, înainte să vă deplasați pentru a face plata.

Plata online

În contul de client: intrați pe pagina de web, la secțiunea login și conectați-vă cu credențialele dvs.

BT Pay: dacă aveți instalată această aplicație și aveți cont la Banca Transilvania puteți face plata prin scanarea facturilor.

Plata prin transfer: treceți contul IBAN al AVE Bihor (RO98BTRLRONCRT0501785101), treceți beneficiarul (AVE Bihor), numele persoanei pentru care faceți plata (foarte important!!!), codul de client, seria și nr. facturii și valoarea ei.

Factura în format electronic

Pentru a primi factura pe mail trebuie să trimiteți o solicitare la AVE Bihor, pe adresa de mail office@ave-bihor.ro.

Specificați numele dumneavoastră, cod client și adresa, iar colegii noștri vor reveni cu informații către dumneavoastră. Dacă aveți deja activată această opțiune, vă rugăm să verificați dosarul SPAM din e-mailul dumneavoastră - este posibil să nu intre în căsuța de INBOX.

Mulțumim pentru atenție și vă dorim spor la colectare!

AVE BIHOR

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!