În organizarea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Bihor, Oradea a găzduit etapa zonală la tetratlon şi pentatlon din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar. Competiţia s-a desfăşurat atât la feminin cât şi la masculin.

La tetratlon, etapa zonală a reunit echipele câştigătoare ale fazelor judeţene din judeţele Bihor, Maramureş, Bistriţa Năsăud, Satu Mare şi Sălaj.

În urma desfăşurării întrecerilor, la feminin, pe primul loc s-a situat LPS Baia Mare, cu un total de 1061 puncte. Pe poziţia secundă s-a situat LPS "Avram Iancu" Zalău, cu 888 puncte, iar pe locul III, Şcoala Gimnazială "Nicolae Bălcescu" Oradea, cu 883 puncte.

Echipa orădeană a fost formată din: Tunyogi Orsolya, Szőcs Anita, Gabriela Valcea, Nagy Mercedes şi Köteles Andrea.

La masculin, prima poziţie a fost adjudecată de Şcoala Gimnazială nr. 11 Oradea, cu 971 puncte, urmată de Şcoala Gimnazială Satu Mare, care a acumulat 939 puncte, şi de Şcoala Gimnazială Sângeorz Băi, cu 884 puncte.

Componenţa echipei orădene, care a câştigat concursul, a fost: Andrei Cotu, Horia Dobândă, Mihai Sandra şi Alexandru Zadori. La pentatlon, la etapa zonală au participat echipele învingătoare din Bihor şi Maramureş. La feminin, s-a impus echipa LPS Bihorul, cu 1209 puncte, urmată de CN "Dragoş Vodă" Sighet.

Componenţa echipei orădene de pentatlon: Paula Gabor, Gianina Mândrilă, Mădălina Ştef, Kanalas Ramona şi Teodora Mihuţ.

În întrecerile rezervate băieţilor, a câştigat echipa LPS Baia Mare, cu 1555 puncte, urmată de LPS Bihorul, cu 1107 puncte.

Echipa masculină orădeană a fost formată din: Cătălin Lascu, Sorin Sanader, Petru Hanas, Tudor Chirilă şi Alexandru Perţe.

Echipele învingătoare la faza zonală s-au calificat la faza finală pe ţară, care avea loc în perioada 19-20 aprilie, la Râmnicu Vâlcea la tetratlon, respectiv la Iaşi la pentatlon.