O asociaţie care reuneşte pasionaţi de off-road a adus bucurie în sufletele şi casele a peste 100 de persoane care locuiesc în cătunele izolate din zona comunei Auşeu, judeţul Bihor.

Membrii asociației West Alpine Off Road au dus cadourile cu un număr mai mic de mașini față de alți ani. „Din cauza traseului extrem de dificil, cu foarte mult noroi, am hotărât să participe doar maşinile special echipate din asociaţia West Alpine Off Road, limita fiind 20 de autovehicule de teren", a detaliat, pentru BIHOREANUL, Cornel Doble, preşedintele ONG-ului.

Gestul lor de binefacere a fost bine calculat: înainte de a merge cu cadourile, voluntarii s-au dus în zonă pentru a testa traseul şi a afla informaţii despre oamenii care trăiesc acolo.

Toate cadourile au fost personalizate, fiecare familie primind alimente neperisabile, jucării, dulciuri, rechizite şi haine în funcţie de numărul membrilor ei. 

Urmarea? Cei de la West Alpine Off Road au pus zâmbete pe chipurile a peste 100 de persoane, dintre care 33 de copii, care n-ar fi sperat să primească vreun cadou de Crăciun.

Aceasta a fost cea de-a noua ediţie a campaniei de binefacere derulate de ONG.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!