Un nou club a fost inaugurat vineri seara în Oradea. Avenue este deţinut de afaceriştii Horia Simuţ, proprietarul clubului de billiard Black&White, Alin Bandici şi Cosmin Vidican.

Situat pe strada Vasile Alecsandri, la numărul 5, Avenue este primul club propriu-zis pe de "Dorobanţiul" de Oradea, restul fiind cafenele care organizează şi petreceri care ţin până noaptea târziu.

Localul are un design minimalist, este decorat cu lumini fluorescente şi globuri de discotecă, mobilierul fiind comandat din Ungaria.

"Primul lucru care ne-a determinat să deschidem un club a fost lipsa acestora în oraş. Avenue se adresează orădenilor cu vârste între 17 şi 57 de ani", a spus Horia Simuţ, unul dintre proprietari.

Muzica din club va asigurată de DJ Coxxo. "La începutul serii vor fi melodii de lounge, de relaxare, pentru ca oamenii să poată să socializeze, să discute, iar în timpul nopţii vom pune melodii comerciale, din stilul dance, dar mai bine selectate. Spre dimineaţă se va asculta şi muzică house", a explicat DJ-ul.

Vineri seara, proprietarii au inaugurat clubul invitându-şi prietenii apropiaţi şi cunoştinţele la o seară de petrecere, găzduită de prezentatoarea TV Mihaela Bar. Clubul va funcţiona în regim normal începând de sâmbătă.