O bihoreancă în vârstă de 18 ani a depus plângere la Poliţie după ce, în noaptea de vineri spre sâmbătă, a fost agresată pe strada Spartacus din cartierul Rogerius de un bărbat care a bruscat-o şi târât-o după el spre o zonă întunecată.

Tânăra, mutată în Oradea, nu a dorit să-şi dezvăluie public identitatea, însă a relatat BIHOREANULUI întâmplarea dorind să tragă, astfel, un semnal de alarmă pentru doamne şi domnişoare. "Sper să nu mai treacă nimeni prin asta", a transmis aceasta.

În plângerea pe care a depus-o la Poliţie, fata afirmă că pe la miezul nopţii se întorcea spre casă din centrul oraşului. Când a ajuns pe o stradă mai puţin luminată, Spartacus, fata a fost prinsă de un individ violent, în vârstă de circa 35-40 de ani.

"Am fost îmbrâncită şi trasă de acesta cu putere, el intenţionând să mă ducă într-un loc şi mai retras", a povestit victima în plângere.

Tânăra n-a putut sub nicio formă să scape din mâinile agresorului, acesta fiind mult mai puternic decât ea. Aşadar, tot ce a putut să facă a fost să ţipe cu putere după ajutor.

Salvarea ei a venit după ce la una dintre ferestrele blocurilor din zonă a ieşit un bărbat care i-a strigat agresorului să o lase în pace. Cum bărbatul a fost distras de "intervenţie", adolescenta a reuşit să scape din mâinile lui şi să fugă.

Tânăra povestește că individul care a agresat-o avea 1,70-1,75 m înălţime, era îmbrăcat în haine largi şi de culoare închisă, avea faţa palidă, ochii proeminenţi, pomeţi slabi şi buzele subţiri.

Comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, a confirmat pentru BIHOREANUL că tânăra a depus, sâmbătă, la ora 11, o plângere la Poliţia Municipiului Oradea. "Se efectuează cercetări pentru a se stabili starea de fapt", a precizat Alina Dinu.

Reprezentanta IPJ Bihor recomandă ca în astfel de situații victimele să sune imediat la 112, lucru care nu s-a întâmplat în acest caz.